skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Klubb DÖD: Minuit Machine + Sydney Valette

Eventet är avslutat

Klubb DÖD: Minuit Machine + Sydney Valette

Från 220,00 SEK

Plats

Datum

28 jan 2023 20:00 - 23:30

Beskrivning

Vi välkomnar Minuit Machine + Sydney Valette till Klubb Död och Patricia!

▲ MINUIT MACHINE - Minuit Machine, en kvinnlig parisisk duo, knappast okända i vår scen, har levererat drömsk atmosfärisk coldwave sedan 2013. De skulle spela i Stockholm för snart ett år sedan men det blev aldrig av. Nu gästar de istället Klubb Död när de turnerar för senaste albumsläppet ”24”. Amandine Stioui och Hélène de Thoury, som ni förmodligen också känner igen från soloprojektet Hante, experimenterar med olika sound på ett spektrum av coldwave, synthwave och techno. Deras sammansmältning av 80-talets kalla och mörka synthwave, med inslag av 90-tals ravetechno, har gjort dem till en av de mest distinkta akterna i elektroscenen. I deras senaste album, som släpptes den 4:e november, bjuder de på dansanta elektroniska beats med en brytning av mörk maskinell techno. Deras musik, en subtil mix av känslor som tar sin form i syntetiska vibrationer, fyller de mörka klubbarna med en underjordisk, dystopisk stämning, som vi på Klubb Död välkomnar med bravur.

https://www.facebook.com/minuitmachine

https://minuitmachine.bandcamp.com

▲ SYDNEY VALETTE - Enmansakten Sydney Valette, en till elektronisk parisisk akt som Klubb Död bjuder in, har varit aktiv i mer än ett decennium. Soundet slits mellan synthwave, EBM och industriell techno. Han har haft samarbeten med stora namn i scenen såsom Blind Delon, Alpha Sect, Buzz Kull och Hante. Till hans varierade och progressiva katalog inom elektronisk musik, finns nu hans senaste och sjätte album ”Home Alone” som släpptes i mitten på september. Albumet var ett resultat av hans ensamma tid hemma under pandemin. Låtarna däri liksom målar en med olika energiska nyanser av elektronisk färg; ibland mer synthpop och italodisco, andra gånger synthpunk och minimal wave. Trots det ständiga sociala behovet av artistisk klassificering så har Sydney Valette haft i syfte att bygga något mellan de ovannämnda genrerna och vill inte identifiera sig med en enstaka scen. Som han sa i en intervju med The Brvtalist: “I think of EPs and albums as stories with different layers and colors.” Följ med oss denna kväll och upplev hans berättelser.

https://www.facebook.com/Sydney2Valette
https://sydneyvalette.bandcamp.com

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

DJ Anders Eklund

• Dörrarna öppnar kl. 20:00
• Sydney Valette går på scen 21:00
• Minuit Machine går på scen 22:00
• Ⓣ-Mariatorget, SöderMälarstrand Kajplats 19
• 20 år
• Förköp 220 kr + serviceavgift

Vi gör vårt yttersta för att evenemanget ska kunna besökas av alla. Kontakta oss på info@klubbdod.se för frågor om tillgänglighet.

www.klubbdod.se

Med stöd från Kulturrådet & Region Stockholm samt i samarbete med Amplified Medborgarskolan

VARMT VÄLKOMNA!

Arrangör

Lokal

Patricia Restaurang & Nattklubb, SöderMälarstrand Kajplats 19, 118 25 Stockholm

Vanliga frågor

  • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

    Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

  • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

    Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

  • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

    Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

  • Var hittar jag länken till ett online-event?

    Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

  • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

    Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer